Logo Live Dance Class
Pagina se incarca..

#KeepONdancing

Cursuri de dans Live! byDancePlanet

Înscrie-te și participa la cursuri de dans cu cei mai buni profesori.

Înscrie-te acum
cursuri-live
Live! Dance Classes

Bine ai venit!

Vino în cea mai mare școală de dans online, pe platforma Live!. Dansează și bucură-te de cursuri cu profesori și coregrafi de top la nivel internațional. Participi la cursuri de balet, dans contemporan, gimnastica, jazz și floor barre. Programele sunt adaptate nivelurilor de pregătire ale tinerilor dansatori începători, intermediari sau de performanță, copii și adolescenți. Te înscrii, primești agenda cursurilor și linkurile pentru conectare. Până acum, tinerii dansatori au lucrat, printre alții, cu invitați de top - Ghennadi Badica (Kiev Academy), Annarela Sanchez (Annarella International Conservatory) și Roberta Ferrara (Equlibrio Dinamico). Abia aștept să ne vedem, online!

Oana Daniela Ionita

7 Motive sa ni-te alaturi

Departe de prieteni, sub presiunea constantă a unor informații ambigue, copiii resimt efectele indirecte ale pandemiei cel puțin la fel de mult ca adulții, iar dansul le oferă instrumente să facă față acestora. Iată cum

Schimbările din viața lor îi fac mai triști, agresivi și pesimiști. Dansul este calea ideală prin care să se descarce de aceste emoții și să le transforme într-o experiență pozitivă. Iar satisfacția de a reuși o mișcare anume sau o parte dintr-o coregrafie de dans le dă copiilor un sentiment de mândrie și împlinire.

Mutarea școlii în online și izolarea au efecte pentru orice copil, oricât de sociabil. Încurajându-i să participe la cursuri de dans, chiar și online, copiii recapătă un sentiment de conexiune și apartenență.

Fără o imagine asupra programului zilnic și agenda clară din perioada în care mergeau la școală, la after-school sau la alte activități extra-școlare, copiii nu se mai mobilizează la fel ca înainte. Cursurile de dans, chiar și online, zilnice le readuc o senzație de ”normalitate” și de ordine în viața lor.

Participând la cursuri, continuă să își dezvolte abilitățile de dans iar acest lucru înseamnă mult mai mult - capătă încredere în progresul propriu și un sentiment de control, într-o perioadă în care - pierderea controlului este sentimentul cel mai frecvent.

Sănătatea este de departe cel mai important subiect de discuție azi. Dansul și mișcarea ajută la întârirea forței, flexibilității, bunei funcționări a inimii și plămânilor, fără a mai considera efectele stării de bine la nivel mental.

Dansul și mișcarea declanșează reacții chimice la nivel biologic și îi ajută pe copii să depășească anxietatea firească a acestei perioade și să reducă sentimentele de depresie, respectiv îi ajută în păstrarea sănătății mentale.

image
Profesori de top

Profesorii Live! Dance Classes Online

Profesori bine pregătiți, gata să împărtășească experiența pe care au dobândit-o la cursuri de dans, floor barre și gimnastică.

Oana Ionita
Workshop-uri Live! Dance Classes

Invitatii Nostrii Speciali

Recenzii Live! Dance Classes

Află de ce ne iubesc participanții la cursurile de dans Live!